جـــوان مـیـنـابــی

جوانان شهرستان میناب
Instagram

جـــوان مـیـنـابــی

جوانان شهرستان میناب

اسلایدر

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جـــوان مـیـنـابــی

فضایی برای معرفی هرچه بیشتر این شهر جنوبی ایران؛ همچنین تلاش برای معرفی آداب و رسوم، صنایع دستی، محصولات غذایی، کسب و کار و نوع گویش های مختلف این شهرستان به جوانان امروزی...

«مرجعی برای جوانان میناب»


        دومین جشنواره شکر گزاری انبه و یاسمین گل در میناب


 

دومین جشنواره شکر گزاری انبه و یاسمین گل در تالار صدف میناب و با حضور مسئولین شهرستانی و استانی برگزار شد.  
    





به گزارش پایگاه خبری هرمز از میناب: مکی زاده دبیر جشنواره گفت : این جشنواره چهار هدف محوری دارد :

1) در بعد اقتصادی ، 2) علمی ، 3) فرهنگی ، 4) اجتماعی
وی افزود : دیگر اهداف این جشنواره شناساندن انبه میناب و انعکاس قابلیت‌های کشاوری و باغداری میناب در کشور و تجلیل و تقدیر از نخبگان مینابی می‌باشد.
مشاور عالی استاندار در این جشنواره گفت: انبه میناب یکی از افتخارات این شهر و استان است. وی افزود: باید انبه میناب را طوری تولید کنیم که مورد پسند باشد و میناب را به عنوان یک تولیدکننده مهم در کشور معرفی کنیم که برگزاری این جشنواره‌ها نیز گامی است در این راه.

صالحی مدیر جهاد کشاورزی استان گفت: سه هزار هکتار کل سطح زیر کشت انبه در استان است که 1700 هکتار آن متعلق به شهرستان میناب است که از این 1700 هکتار تقریبا 350 هکتار غیر مثمر (نهال) است
مهندس صالحی با عنوان کردن اینکه : در استان 17 هزار تن تولید انبه داریم و پیش‌بینی می‌شود که در شهرستان میناب بیش از 15 هزار تن انبه برداشت شود که این رقم نسبت به سال قبل تغییری نداشته است.

انبه میناب از ارقام زودرس( آلمهتری) ، ارقام میان‌رس(انبه خیار ، کلک سرخ ، کلانفر) ارقام دیررس (هلیلی) و ارقام پیوندی خارجی ( سندری ، لانگرا ، چوسا) می‌باشد و مهمترین نقاط تولید انبه در روستاهای تمبانو ، دهوسطی ، شهوار ، فخرآباد و گلشوار است.

انبه میناب به صورت تازه‌خوری در بازارهای استان ، استان‌های همجوار ، تهران ، اصفهان و شیراز به فروش می‌رسد.

برداشت انبه به صورت تازه‌خوری از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان مهرماه ادامه دارد.






در پایان این جشنواره از 12 نفر (2 نفر باغدار،2نفر پزشک،2نفر آموزگار پیشکسوت ،2نفر ورزشکار ،2نفر دانشگاهی، و یک نفر هنرمند) مینابی تجلیل و هدایایی به آنان اهدا شد.


گل یاسمین:

گل یاسمین که در گویش محلی به آن یاس مین می‌گویند در بعضی از باغ‌های شهرستان میناب کاشته می‌شود ،این گل خود را روی زمین پهن می‌کند، برگ‌هایش متقابل و قلبی شکل و گل‌هایش دارای یک جام چهار قسمتی به شکل صلیب است.

اصل این گل را از ایران می‌دانند و از اینجا به سایر نقاط دنیا برده شده است ، یاسمین چون گلهای درختی با ریشه عمیق و عمر زیاد است.

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.